2021/2022 16.08.2021  -  01.05.2022
Vejledning

Baby 0-2 år med forældre (Ba0-2)

Vær opmærksom på at tilmelde dig det hold, der passer til dit barns alder. Dette for at undervisningen bliver så optimal som muligt, for alle på holdet.  

 Baby1 er for 0 årige. Baby 2 er for 1 årige. Baby 3 er for 2-3 årige.

Dette hold er for familier med babyer og små børn og man har en forældre med i vandet. Hvis begge forældre ønsker at deltage i vandet, aftales dette med trænere. Dette udelukkende af hensyn til pladsen i bassinnet. Holdene er delt op efter alder og der laves undervisning, som er tilpasset barnets alder og niveau. Vi henstiller til at man kommer når holdet starter og forlader bassinnet når holdet slutter.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Handicap Børn (BB)

H1 er for handicappede børn i alderen 4-7 år.

På dette hold skal en forældre eller anden pårørende deltage i vandet. Undervisningen foregår i lille bassin, og der er ikke mulighed for at blive liftet ned i vandet. Det er derfor et krav på dette hold, at alle børn er mobile og forholdsvis selvstændigt kan bevæge sig rundt i vandet gående. Resten lærer de hen ad vejen. Undervisningen er meget leg. Vi arbejder med vandtilvænning, selvredning og svømning ud fra børnenes niveau. Det bliver skørt og sjovt, for både børn og voksne. Har du spørgsmål så kontakt træner Susanne på 2424 4853

H2 er for handicappede børn i alderen 8-12 år 

På dette hold skal barnet kunne bevæge sig rimeligt selvhjulpent rundt i vandet, evt gående, flydende med en aquaorm eller dykkende. Der er mange trænere på holdet, men ikke en til hvert barn. Undervisningen er baseret på leg og arbejder med selvredning og svømning på barnets niveau. Der vil blive arbejdet i mindre grupper, sammensat af børn der er på rimeligt samme niveau. Barnets diagnose er ikke vigtig, men derimod lysten til at gå til svømning, sammen med andre børn. Vi henstiller til at forældre til børn på dette hold, bliver i svømmehallen når barnet undervises. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Plask og leg 3-6 år (Pog l)
Dette hold er for børn i alderen 3-6 år og man har en forældre med i vandet. Der vil blive arbejdet med vandtilvænning, selvredning og begyndende svømning gennem leg og sjove øvelser. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Før begynder 4-6 år (Førbe)
Dette nye hold er for børn 4-7 år, der gerne vil svømme uden forældrene er med i vandet. Vi øver vandtilvænning, selvredning og svømmeøvelser gennem leg.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Begynder (Begy)

For børn der skal lære at svømme. Fra 6 år. Vi leger meget og øver vand vandtilvænning, selvredning og svømning på forskellige sjove måder. Vi svømmer i den lave ende af vippebassinnet og de fleste børn kan ikke bunde. Vi bruger aquaorme og andre sjove legeredskaber som hjælpemidler og det er ikke tilladt at bruge bælter eller luffer. Vi har stor erfaring i at undervise begynder børn på denne vanddybde og vi har mange erfarne trænere på holdene

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Let øvet (Let ø)

For børn der kan svømme noget crawl og rygcrawl og som kan dykke og flyde og er trygge ved vandet. Barnet skal kunne svømme rimeligt ubesværet, på tværs af store bassin uden hjælpemidler. Dette er vigtigt. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Træner børn (TB)
KUN FOR Træner børn
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Øvet (Øvet)

For børn der svømmer godt og er mindst 8 år. Man skal på dette hold kunne dykke til bunden i lave ende. Kunne svømme ubesværet på tværs af store bassin. Man skal kunne svømme både crawl og rygcrawl til husbehov samt noget bryst. Der vil blive arbejdet videre med stilarterne, samtidig med der vil blive øvet yderligere selvredning og anderledes måder at motionere i vandet på. Det er banesvømning kombineret med skøre input og anderledes lege. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen lær at svømme (Voks)

For alle voksne uanset alder, der gerne vil lære at svømme. Vi svømmer i badeland og arbejder meget med vejrtrækning, vandtilvænning, selvredning og selvfølgelig også svømning. Der er få på holdet og erfarne trænere. Undervisningen tilrettelægges individuelt med den enkelte svømmer, og der vil også være fælles øvelser. Alt sammen tilpasse dit niveau. 

Kan du ikke lide at få vand i hovedet. Kan du ikke komme fremad når du er i vandet. Vil du gerne være mere tryg ved vandet inden badesæsonen med børn og børnebørn, så tilmeld dig dette hold.  

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksen motion (vokmo)
For dig der gerne vil svømme selv evt mens dit barn svømmer på hold
 
Ingen undervisning på dette hold 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Vandgymnastik (Vangy)

V1

Vandgymnastik i badeland. Varmt vand. Vi laver øvelser for hele kroppen til god musik. Øvelser er både med og uden redskaber og disse kan være alt fra murespande til håndklæder og rigtige aquafitness redskaber. Alle kan være med, da du selv bestemmer hvor meget du gir dig. Musikken er blandet fra 60érne til nu og alt lige fra pop til country og r&b. 

V2

Vandgymnastik i lave ende af store bassin. Koldt vand. Vi laver øvelser for hele kroppen til god musik. Øvelser er både med og uden redskaber og disse kan være alt fra murespande til håndklæder og rigtige aquafitness redskaber. Alle kan være med, da du selv bestemmer hvor meget du gir dig. Musikken er blandet fra 60érne til nu og alt lige fra pop til country og r&b. På dette hold vil tempoet være lidt højere end i badeland, da vandet er koldere og vi skal holdes igang for at holde varmen. 

Har du en time, så tilmeld dig begge hold og få masser af motion. Husk det koster kun halv pris at tilmelde sig flere hold.  

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pris

Sæsonen er fra august til maj.

Børnehold 800 kr

Voksenhold 800 kr

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Henvendelse vedr. valg af svømmehold kontakt Susanne Olesen:

formandusk@gmail.com

Tlf 24244853

Henvendelse vedr. udmeldelse samt problemer med hjemmesiden

Kontakt: Anette Fentz: uskitmodul@gmail.com

Ofte stillede spørgsmål