Ullerslev Svømmeklub

Husk at like vores facebook side. Så får i alle nyheder

Så er vi klar til at svømme igen. Vi glæder os til at se jer alle i svømmehallen fra d. 19. januar.

Corona og trænere og aflysninger:

Da corona stadig har mange daglige smittede eller sender nærkontakter i isolation, så kan I opleve at der er færre trænere på holdene. Vi gør alt hvad vi kan, for at kunne gennemføre undervisningen, men vores trænere bliver også syge og må blive hjemme. Hvis vi ikke har trænere nok, til at gennemføre en forsvarlig undervisning, vil holdet blive aflyst og i vil få besked på mail og sms. Der gives ikke kontingent retur, på aflyste undervisningsdage.

Armbånd:

Alle der var medlemmer før jul, burde armbånd virke som de plejer.

Alle nye der er kommet med her efter jul, velkommen til. I skal have lavet et armbånd i receptionen. Det koster 50 kr. i depositum pr person. I skal blot henvende jer og sige hvad dag, tid og klub i skal svømme i og gerne have jeres sygesikringskort med. Så ved de hvordan de skal kodes :) Receptionen har ikke åbent lørdag morgen. Så baby og plaskehold der svømmer der, skal sørge for at kigge forbi svømmehallen inden. De har åbent dagligt fra 8-18.

Meld ikke afbud:

Husk hvis du har corona symtomer, så blive hjemme. I skal ikke melde afbud, hvis I ikke kommer.

Ferie:

Vi skal nok sende en reminder ud, men vil allerede nu sige, at vi holder vinterferie i uge 7 på alle hold.

Desuden er der ikke svømning fredag d. 4. marts + lørdag d. 5. marts pga et stort stævne i svømmehallen.

Nyt hold for Baby 0 år. Tilmelding er åbnet. Få pladser .  Alle øvrige børnehold er desværre optaget nu.

Sæsonen er fra august til maj.

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her