Ullerslev Svømmeklub

Husk at like vores facebook side. Så får i alle nyheder

NYT NYT

Har dit barn særlige behov og ønsker at gå til svømning, så har vi oprettet to hold. Fælles for begge hold er, at undervisning tager udgangspunkt i børnenes niveau, og så skal det være sjovt at gå til svømning. Der er på begge hold voksne trænere, med erfaring indenfor speciel området.

H1 er for handicappede børn i alderen 4-7 år.

På dette hold skal en forældre eller anden pårørende deltage i vandet. Undervisningen foregår i lille bassin. Undervisningen er meget leg. Vi arbejder med vandtilvænning, selvredning og svømning ud fra børnenes niveau. Det bliver skørt og sjovt, for både børn og voksne.

H2 er for handicappede børn i alderen 8-12 år

På dette hold skal barnet kunne bevæge sig rimeligt selvhjulpent rundt i vandet, evt gående, flydende med en aquaorm eller dykkende. Der er mange trænere på holdet, men ikke en til hvert barn. Hvis forældre vil med barnet i vandet, er dette muligt men ikke et krav. Undervisningen er baseret på leg og arbejder med selvredning og svømning på barnets niveau.

H1 onsdag kl. 16.30-17.00

H2 onsdag kl. 17.30-18.00

Tilmelding øverst på siden

Sæsonen er fra august til maj.

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her