Handicap Børn

Info

H1 er for handicappede børn i alderen 4-7 år.

På dette hold skal en forældre eller anden pårørende deltage i vandet. Undervisningen foregår i lille bassin, og der er ikke mulighed for at blive liftet ned i vandet. Det er derfor et krav på dette hold, at alle børn er mobile og forholdsvis selvstændigt kan bevæge sig rundt i vandet gående. Resten lærer de hen ad vejen. Undervisningen er meget leg. Vi arbejder med vandtilvænning, selvredning og svømning ud fra børnenes niveau. Det bliver skørt og sjovt, for både børn og voksne. Har du spørgsmål så kontakt træner Susanne på 2424 4853

H2 er for handicappede børn i alderen 8-12 år 

På dette hold skal barnet kunne bevæge sig rimeligt selvhjulpent rundt i vandet, evt gående, flydende med en aquaorm eller dykkende. Der er mange trænere på holdet, men ikke en til hvert barn. Undervisningen er baseret på leg og arbejder med selvredning og svømning på barnets niveau. Der vil blive arbejdet i mindre grupper, sammensat af børn der er på rimeligt samme niveau. Barnets diagnose er ikke vigtig, men derimod lysten til at gå til svømning, sammen med andre børn. Vi henstiller til at forældre til børn på dette hold, bliver i svømmehallen når barnet undervises. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Pris

Sæsonen er fra august til maj.

Børnehold 800 kr

Voksenhold 800 kr

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Henvendelse vedr. valg af svømmehold kontakt Susanne Olesen:

formandusk@gmail.com

Tlf 24244853

Henvendelse vedr. udmeldelse samt problemer med hjemmesiden

Kontakt: Anette Fentz: uskitmodul@gmail.com

Ofte stillede spørgsmål