Baby 0-2 år med forældre

Info

Vær opmærksom på at tilmelde dig det hold, der passer til dit barns alder. Dette for at undervisningen bliver så optimal som muligt, for alle på holdet.  

 Baby1 er for 0 årige. Baby 2 er for 1 årige. Baby 3 er for 2-3 årige.

Dette hold er for familier med babyer og små børn og man har en forældre med i vandet. Hvis begge forældre ønsker at deltage i vandet, aftales dette med trænere. Dette udelukkende af hensyn til pladsen i bassinnet. Holdene er delt op efter alder og der laves undervisning, som er tilpasset barnets alder og niveau. Vi henstiller til at man kommer når holdet starter og forlader bassinnet når holdet slutter.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Baby 0 årBab1
Lørdag Tid: 08:00 - 08:30
Sted: Nyborg Svømme- og Badeland, Badeland
Træner: Mette Hårbøl /
Dette hold er for babyer der er 0 år Vær opmærksom på at tilmelde dig det hold, der passer til dit barns alder. Dette for at undervisningen bliver så optimal som muligt, for alle på holdet. Dette hold er for familier med babyer og små børn og man har en forældre med i vandet. Hvis begge forældre ønsker at deltage i vandet, aftales dette med trænere. Dette udelukkende af hensyn til pladsen i bassinnet. Holdene er delt op efter alder og der laves undervisning, som er tilpasset barnets alder og niveau. Vi henstiller til at man kommer når holdet starter og forlader bassinnet når holdet slutter.
Holdnummer: Bab1
Periode: 24.08.2024 - 26.04.2025
Tilmeldte: 4/10
Pris: 900 kr.
Tilmeld

Baby 1 år Bab2 Få pladser
Lørdag Tid: 08:30 - 09:00
Sted: Nyborg Svømme- og Badeland, Badeland
Træner: Mette Hårbøl /
Dette hold er for babyer 1 år Vær opmærksom på at tilmelde dig det hold, der passer til dit barns alder. Dette for at undervisningen bliver så optimal som muligt, for alle på holdet. Dette hold er for familier med babyer og små børn og man har en forældre med i vandet. Hvis begge forældre ønsker at deltage i vandet, aftales dette med trænere. Dette udelukkende af hensyn til pladsen i bassinnet. Holdene er delt op efter alder og der laves undervisning, som er tilpasset barnets alder og niveau. Vi henstiller til at man kommer når holdet starter og forlader bassinnet når holdet slutter.
Holdnummer: Bab2
Periode: 24.08.2024 - 26.04.2025
Tilmeldte: 9/10
Pris: 900 kr.
Tilmeld

Baby 2 årBab3
Lørdag Tid: 09:00 - 09:30
Sted: Nyborg Svømme- og Badeland, Badeland
Træner: Mette Hårbøl /
Dette hold er for børn på 2-3 år Vær opmærksom på at tilmelde dig det hold, der passer til dit barns alder. Dette for at undervisningen bliver så optimal som muligt, for alle på holdet. Dette hold er for familier med babyer og små børn og man har en forældre med i vandet. Hvis begge forældre ønsker at deltage i vandet, aftales dette med trænere. Dette udelukkende af hensyn til pladsen i bassinnet. Holdene er delt op efter alder og der laves undervisning, som er tilpasset barnets alder og niveau. Vi henstiller til at man kommer når holdet starter og forlader bassinnet når holdet slutter.
Holdnummer: Bab3
Periode: 24.08.2024 - 26.04.2025
Tilmeldte: 5/10
Pris: 900 kr.
Tilmeld

Pris

Sæsonen er fra august til maj.

Børnehold 900 kr

Voksenhold 900 kr

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Generelle henvendelser til formandusk@gmail.com

eller til formand Susanne Olesen på tlf.: 24 24 48 53