Voksen lær at svømme
Voksen lær at svømme | VS1
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

For alle voksne uanset alder, der gerne vil lære at svømme. Vi svømmer i badeland og arbejder meget med vejrtrækning, vandtilvænning, selvredning og selvfølgelig også svømning. Der er få på holdet og erfarne trænere. Undervisningen tilrettelægges individuelt med den enkelte svømmer, og der vil også være fælles øvelser. Alt sammen tilpasse dit niveau. Kan du ikke lide at få vand i hovedet. Kan du ikke komme fremad når du er i vandet. Vil du gerne være mere tryg ved vandet inden badesæsonen med børn og børnebørn, så tilmeld dig dette hold.
04.01.2023
Slutdato
26.04.2023
Onsdag 19:00-19:30 Nyborg- Svømme og badeland, Badeland
400,00 kr.

Sæsonen er fra august til maj.

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her