Handicap Børn
H2
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
H2 er for handicappede børn i alderen 8-12 år På dette hold skal barnet kunne bevæge sig rimeligt selvhjulpent rundt i vandet, evt gående, flydende med en aquaorm eller dykkende. Der er mange trænere på holdet, men ikke en til hvert barn. Undervisningen er baseret på leg og arbejder med selvredning og svømning på barnets niveau. Der vil blive arbejdet i mindre grupper, sammensat af børn der er på rimeligt samme niveau. Barnets diagnose er ikke vigtig, men derimod lysten til at gå til svømning, sammen med andre børn. Vi henstiller til at forældre til børn på dette hold, bliver i svømmehallen når barnet undervises.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 7 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 7 på venteliste til HOLD Handicap Børn ( H2 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 168 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.

Sæsonen er fra august til maj.

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her