Vandgymnastik

Info

V1

Vandgymnastik i badeland. Varmt vand. Vi laver øvelser for hele kroppen til god musik. Øvelser er både med og uden redskaber og disse kan være alt fra murespande til håndklæder og rigtige aquafitness redskaber. Alle kan være med, da du selv bestemmer hvor meget du gir dig. Musikken er blandet fra 60érne til nu og alt lige fra pop til country og r&b. 

V2

Vandgymnastik i lave ende af store bassin. Koldt vand. Vi laver øvelser for hele kroppen til god musik. Øvelser er både med og uden redskaber og disse kan være alt fra murespande til håndklæder og rigtige aquafitness redskaber. Alle kan være med, da du selv bestemmer hvor meget du gir dig. Musikken er blandet fra 60érne til nu og alt lige fra pop til country og r&b. På dette hold vil tempoet være lidt højere end i badeland, da vandet er koldere og vi skal holdes igang for at holde varmen. 

Har du en time, så tilmeld dig begge hold og få masser af motion. Husk det koster kun halv pris at tilmelde sig flere hold.  

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Vandgymnastik varmt vandV1
Onsdag Tid: 18:30 - 19:00
Sted: Nyborg- Svømme og badeland, Badeland
Træner: Susanne Olesen /
V1 Vandgymnastik i badeland. Varmt vand. Vi laver øvelser for hele kroppen til god musik. Øvelser er både med og uden redskaber og disse kan være alt fra murespande til håndklæder og rigtige aquafitness redskaber. Alle kan være med, da du selv bestemmer hvor meget du gir dig. Musikken er blandet fra 60érne til nu og alt lige fra pop til country og r&b. Har du en time, så tilmeld dig begge vandgymnastik hold og få masser af motion. Husk det koster kun halv pris at tilmelde sig flere hold.
Holdnummer: V1
Periode: 18.08.2021 - 27.04.2022
Tilmeldte: 17/18
Rater: 2
Ratepris: 407 kr.
Engangsbeløb 813 kr.
Tilmeld

Vandgymnastik koldt vandV2
Onsdag Tid: 19:00 - 19:30
Sted: Nyborg- Svømme og badeland, Vippebassin
Træner: Susanne Olesen /
V2 Vandgymnastik i lave ende af store bassin. Koldt vand. Vi laver øvelser for hele kroppen til god musik. Øvelser er både med og uden redskaber og disse kan være alt fra murespande til håndklæder og rigtige aquafitness redskaber. Alle kan være med, da du selv bestemmer hvor meget du gir dig. Musikken er blandet fra 60érne til nu og alt lige fra pop til country og r&b. På dette hold vil tempoet være lidt højere end i badeland, da vandet er koldere og vi skal holdes igang for at holde varmen. Har du en time, så tilmeld dig begge hold og få masser af motion. Husk det koster kun halv pris at tilmelde sig flere hold.
Holdnummer: V2
Periode: 18.08.2021 - 27.04.2022
Tilmeldte: 11/15
Rater: 2
Ratepris: 407 kr.
Engangsbeløb 813 kr.
Tilmeld

Pris

Sæsonen er fra august til maj.

Børnehold 800 kr

Voksenhold 800 kr

Rabat: Der er 50% rabat allerede fra 2. medlem af husstanden. Man skal blot bo på samme adresse. Rabatten trækkes automatisk.

Tilmelding her

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Henvendelse vedr. valg af svømmehold kontakt Susanne Olesen:

formandusk@gmail.com

Tlf 24244853

Henvendelse vedr. udmeldelse samt problemer med hjemmesiden

Kontakt: Anette Fentz: uskitmodul@gmail.com

Ofte stillede spørgsmål